Vanzare apartament 3 camere | Premium, Birou, Cabinet, Rezidential | Mosilor

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București, Calea Mosilor

Suprafata utila:

67 m2

Preț vânzare: 134,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Apartament
Material clădire N/A
Total suprafață 67 m2
Total suprafață balcon 5 m2
Număr total camere 3
Număr de etaje 10
Etaj 4
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 134.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă Calea Mosilor București România
Zone principale Mosilor
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 1982
Anul renovării: 2020
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1500296
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 1
Nr. băi: 1
Dormitoare: 2
Valabilitate: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Nu
Are mansardă: Nu
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Compart: Decomandat
Suprafata balcoane (mp): 5
Suprafata construită (mp): 72
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 67
Aceasta proprietate cu 3 camere pe care o prezentam spre achizitie in zona Mosilor - Mega Image va poate fi de folos fie ca sunteti in cautarea unui sediu / birou pentru business-ul dvs sau pentru rezidential.

Situata la etajul 4 al unui imobil cu 10 niveluri finalizat in anul 1982 (reabilitat termic in anul 2018; detine adapost anti-atomic), proprietatea are o compartimentare de tip decomandat. Intrucat destinatia curenta este una de birou, au fost alese pentru finisare materiale specifice precum parchet triplu stratificat de stejar rezistent la trafic, inchideri din sticla, aparate de aer conditionat de mare capacitate, alarma. Spatiile de depozitare de tip camara / debara au fost transformate in oficii. Reconversia catre rezidential este una extrem de facila fiind pastrate toate instalatiile aferente, iar finisaje principale fiind potrivite pentru ambele destinatii.

Din punct de vedere functional, cele 3 camere principale functioneaza total independent, primind cu usurinta atat destinatia curenta (birouri, sala de conferinte), cat si una de tip rezidential (living si 2 dormitoare). Bucataria este inchisa (mobilata si utilata). Vestibulul de acces (sala de asteptare) este unul / una generoas(a). Ferestrele din PVC cu geam termopan si aparatele de aer conditionat asigura confortul termic.

Locatia proprietatii (Calea Mosilor) este una ce permite acces facil atat catre zona de est / nord (Obor, Colentina, Stefan cel Mare, Barbu Vacarescu) cat si catre zona centrala (Universitate, Bdul Carol 1). Parterul inalt al imobilul are o destinatie de tip comercial, gazduind un Mega Image.

Certificatul de performanta energetica este in curs de elaborare. Modificarile interioare s-au realizat cu autorizatie de construire.