Vanzare vila 9 camere | Spatiu generos garaj si curte | Domenii

Imagini
Hartă
Vedere stradală
Deschideți Street View
București,

Suprafata utila:

320 m2

Preț vânzare: 550,000 €

Informații generale
Tip proprietate: Casa/Vila
Material clădire N/A
Total suprafață 320 m2
Total suprafață balcon 0 m2
Suprafață totală teren 299 m2
Număr total camere 9
Număr de etaje 1
Etaj 0
Condiție N/A
Informații financiare
Preț € 550.000
Superior € 0 / mo
Cost întreținere € 0 / mo
Localizare
Adresă București România
Zone principale Domenii
Vedere N/A
Orientare N/A
Parcare
Tip parcare Spații Cost parcare
Informații suplimentare
Anul construirii: 2000
Anul renovării: 2020
Certificat energetic:
Crm Rebs Id 1453904
Autorizație de construcție: Nu
PUD Aprobat: Nu
PUZ Aprobat: Nu
Certificat de urbanism: Nu
Nr. balcoane: 3
Nr. băi: 3
Dormitoare: 5
Tip constr.: Beton
Valabilitate: 1
Suprafata construită la sol (Amprentă) (mp): 123
Nr. garaje: 1
Are pod: Nu
Are subsol: Nu
Geam la baie: Da
Are mansardă: Da
Are demisol: Nu
Monument Istoric: Nu
Nr. bucătării: 1
Deschidere (m): 10
Acoperiș: Tablă
Suprafata construită (mp): 440
Surface teren: 299
Suprafață unitate: mp
Suprafata utilă (mp): 320
Va propunem pentru achizitie o proprietate superba situata in zona Domenii, pe o strada linistita intre 3 zone importante ale capitalei: Turda -1 Mai -Piata Domenii. Inconjurata de stradute liniste cu multiple vile cu destinatie rezidentiala si cladiri boutique, aceasta vila este potrivita pentru a fi caminul primitor al unei familii.

Vila are o arhitectura deosebita si se remarca in primul rand prin eleganta. Interiorul este bine compartimentat si poate satisface toate asteptarile. Intrarea in vila este spectaculoasa, impartirea pe niveluri este avantajoasa, iar aranjarea camerelor pe fiecare nivel este potrivita pentru nevoile unei familii.

Datele proprietatii sunt urmatoarele: vila P+E+M, anul constructiei 2000, complet renovata in 2020 , 9 camere, 3 holuri foarte spatioase, 3 grupuri sanitare ( cate unul pe fiecare nivel), o bucatarie inchisa 3 balcoane, terasa, sera garaj si camera tehnica.
Suprafata utila interior 320 mp este impartita intre parter etajul 1 si mansarda. Parterul este format din living generos ( 47 mp) , bucatarie inchisa , hol , grup sanitar , spatiu de depozitare , sera si terasa . Etajul este gandit pentru relaxare avand 3 dormitoare cu balcoane proprii , un birou cu pereti cu lambriuri din stejar masiv si o baie . Un dormitor a fost transformat intr-un dressing generos .
Mansarda te intampina cu un spatiu vast dispus in 4 camere, hol si baie. Una dintre camere este gandita ca un living confortabil prevazut cu semineu, iar o alta camera are functie de sauna si camera pentru calcat.

Curtea este foarte frumos amenajata si vegetatia ii da un farmec aparte.
In continuare se regasesc garajul si camera tehnica (spatiul alocat centralei termice).

Vila este izolata total pe exterior, centrala termica Viesmann , beneficiaza de instalatie pentru dedurizarea apei , pergola electrica retractabila la sera, sauna este noua, jaluzele actionate electric, aer conditionat in fiecare camera, seminee in livingul de la parter si in camera mare de la mansarda, usa garajului functioneaza prin telecomanda.

Daca iti doresti o oaza de liniste in mijlocul orasului, aproape de toate punctele de interes ale capitalei ( Pta Victoriei , Arcul de Triumf , Parcul Herastrau, scoli si gradinite, etc), atunci aceasta proprietate ar putea fi ceea ce cauti.